El Restaurant Layn ha tancat definitivament les seves portes a partir de l'1 d'octubre de 2013.
Gràcies a tots per aquests 30 anys de fidelitat.
Podeu contactar amb la família al mail toninaina@layn.net

Layn, nom amb què els àrabs denominaven a la que després seria la possessió de "Sa Font" a Andratx, dóna avui nom a un dels restaurants més antics del Port. Dirigit des de la seva inauguració l'any 1984 per la família Bestard Porcel, es troba en una bella vila restaurada, situada damunt les mateixes aigües de la Mediterrània.

Un bonic menjador interior o una àmplia terrassa vora el mar, segons l'època de l'any, ofereixen diferents atmósferes on triar a la carta les especialitats de la casa, i també la possibilitat d'organitzar banquets, tenint cura del més petit detall.

La cuina es serveix dels peixos que dia a dia les barques descarreguen a la llotja, de les llagostes que es mantenen al viver, de les fruites i verdures més fresques dels horts de l'illa, i de les carns més gustoses de les granges properes. I la xocolata omple de dolçor les postres.

La tradició mallorquina aporta la cultura necessària per elaborar aquests productes i convertir-los en delícies pel paladar, amb una relació qualitat-preu difícilment igualable.

Una bodega ben assortida amb vins de la terra i de fora permet de triar la bevenda més adient per a cada ocasió.

El Layn és una experiència que li crearà addicció.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12
RESTAURANT LAYN